Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniokrady życia

Wierszem ...
Czy muzyką trwasz?
Spójrz na mgliste duszy wyznania

Nie masz już serca
Słowa
Tęsknota .....wyzwanie

Treść i myśl
Słowem dotykać?
Komu zmysły malować?

By raz ostatni zatańczyć
Nad strzechą gwiazd
Iść ...

... zatrzymaj mnie...

11 439 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
  • Pytia

    9 November 2011, 22:20

    łzami uszyłaś chwile którym siebie poświeciłaś...........dziękuję za tyle serdeczności...................

  • Akte

    9 November 2011, 21:58

    ukłony za słowa, co zaszywają się w sercu
    piękny wiersz, pozdrawiam ciepło i zabieram na pamiątkę

  • marka

    9 November 2011, 21:29

    O przemiłym smaku dla oczu jest ten wiersz.
    A te słowa to w ogóle powalają.

    Treść i myśl
    Słowem dotykać?
    Komu zmysły malować?

  • Pytia

    9 November 2011, 21:26

    Madziu.............nie zapominaj o sobie............dziękuję

  • giulietka

    9 November 2011, 21:25

    Do mnie trafiłaś po linie, na której tańczysz nad strzechą gwiazd...
    I zapewniam Cię, nie ostatni raz... ;)
    Pozdrawiam;)

  • Pytia

    9 November 2011, 21:21

    Kochani moi.....................
    Nieopisaną radość oddajecie mi .......czytając mnie
    ........................dziękuję...............