Menu
Gildia Pióra na Patronite

JESZCZE WCZORAJ

wiersze > iwka342

BYŁAM TWOIM ODKUPIENIEM
SERCA TWEGO ZBAWIENIEM
TWOJĄ NAJWIĘKSZĄ MIŁOŚCIĄ
ŻYCIA NAJWIĘKSZĄ RADOŚCIĄ

MALEŃKIM ŚWIATEŁKIEM W TUNELU
TRATWĄ W DRODZE DO CELU
ZAPAŁKĄ W CHŁODNIEJSZE DNI
LATARKĄ ŚWIECĄCĄ W CIEMNOŚCI

WYJĄTKOWO CIEPŁYM PRZYJACIELEM
KOCHAJĄCYM I DAJĄCYM TAK WIELE
ANIOŁEM SKRZYDŁEM CHRONIĄCYM
ZAWSZE WIERNIE CZUWAJĄCYM

BYŁAM TWOIM NATCHNIENIEM
JEDYNYM PRAWDZIWYM MARZENIEM
A TERAZ JESTEM JUŻ TYLKO
JEDNYM Z WIELU WSPOMNIENIEM

7974 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
  • miramija

    10 October 2012, 22:43

    Ładny wiersz...

  • misiek45

    10 October 2012, 15:51

    Smutny lecz pięknie napisany-pozdrawiam serdecznie:)