Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Drink o nazwie samotność

Wiersz napisałem 15 lat temu do "szuflady" Staroć w formie przepisu

* Weź rozbitą duszę na milion kawałków
* dodaj dwie kostki zamarznietego serca
* napełnij do 2/3 słonymi gorącymi łzami
* przyozdób pragnieniem śmierci
* dodaj kilka kropel świeżej krwi z nadgarstka
* podawaj na tacy z podciętych skrzydeł

27 871 wyświetleń
190 tekstów
19 obserwujących
  • kuloodporna

    2 January 2021, 23:14

    O Matyldo !!!! Co to za takie to to........to jest be ....a fe fe......!!!

  • scorpion

    2 January 2021, 10:31

    Dziękuję za to archiwum

  • SamotnaDusza

    2 January 2021, 10:07

    Poznałem inne drinki, może kiedyś napiszę kolejny "przepis"