Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

wiem
niepotrzebnie
kolejny raz pakuję się w znajomość
której nikt nie zechce podtrzymywać
siedzę na fotelu
ściany
drink

wiem
niepotrzebnie
wyżygałam na przyjaciółkę
że jest tak zła i nie dobra
że ciągle nie ma dla mnie czasu

ale siedzę
na fotelu
ściany
cisza

wiem
niepotrzebnie
ciągle się stresuję
że za chwilę będzie koniec świata
wojna
karetka
pożar
śmierć

ale siedzę
na fotelu
ściany
obrazy
zegar

muzyka

i wiem
potrzebnie

06.01.2016

10 957 wyświetleń
85 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!