Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odchodząc

Wiem..nadejdzie ten czas przyjdzie ta noc..
Ten dzień..gdy opuszczę cię..
zmieniony w anioła z morskimi oczami..
popłyne do domu do góry..
fioletowymi skrzydłami rozgarniając brudne chmury..

Dedykuje mojej Gabi...

13 666 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • zlo282

    1 December 2014, 20:12

    no tu nie sposob sie z toba nie zgodzic :)

  • giulietka

    1 December 2014, 20:03

    Przynajmniej zawsze Cie rozpoznam;)

  • zlo282

    1 December 2014, 20:00

    i taki zawsze bede :) jako ja

  • giulietka

    1 December 2014, 19:55

    Barwny i pelen kontrastow...
    Zupelnie jak Ty, Seba;)