Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsilność

Wiem, że to dzieje się zbyt szybko
I nie potrafię zwolnić, zatrzymać...
Może kiedyś będę żałować.
Niezależnie od tego, co powiesz,
pragnę tylko widzieć Cię przy sobie.
Nie potrafię odejść, to silniejsze ode mnie...
A może po prostu boję się samotności?
Nie mam pewności, czy kochasz szczerze,
może nawet nie chcę wiedzieć...
Nie chcę myśleć, że mówisz to z obowiązku,
Muszę okłamywać samą siebie.

3138 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    4 July 2010, 19:42

    Namiętność, niepewność, ładnie to wibruje +:)