Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Tobą i bez Ciebie [*]

Wiem, że pragnęłaś tylko szczęścia,
patrząc dziś w lustro nie widzę już dziecka.
Byłem nim kiedy z tego świata uciekłaś.

Pusta ulica, twa dusza odeszła,
ale pamięć została.
I będzie wieczna...

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!