Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie uciekam...

Wiem, że nie mogę wiecznie się bać.
Uciekać przed czymś,
przed czym i tak nie ucieknę.
Muszę byś silna
i z podniesioną głową iść dalej.
Lecz nie uciekać...
A porażki, które napotkam,
sprawią, że stanę się silniejsza.
I to nie wiek
lecz ilość przebytych doświadczeń
będzie sądził o mojej dojrzałości.
Bo to one kształtują we mnie cechy,
które mają tylko Ci,
co nie uciekają od problemów.

514 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!