Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez tytułu

wiem że może świt
tym ostatnim być
wiem że każdy mit
prawdy kryje nić

spójrz - jak wielu z nas
lęka się we śnie
ocierając twarz
przed kolejnym dniem

15 618 wyświetleń
137 tekstów
21 obserwujących
  • Victoria Angel

    19 October 2022, 16:09

    To fakt. :-)