Menu
Gildia Pióra na Patronite

to jeszcze nie wiosna

wiem że lubisz bez
na mgiełce snu
i pocałunkiem
cokolwiek nim będzie

bądź spokojna
nikt tu nie zajrzy
znajdziemy tylko siebie

i ten wiersz
pachnący kwiatami
kiedy między wersami
rozwijam łąki zielone

27 459 wyświetleń
321 tekstów
7 obserwujących
  • Grazyna K.

    7 May 2023, 07:16

    wszyscy się przenieśli do Facebooka , populacja ludzka w więkoszości to przecież wzrokowcy , wiadomo :)