Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiem że jest blisko
wyczuwam chłodny powiew
w twoich oczach odbijają się niskie chmury
smakujesz dymem i białym winem
miętą z lawendą wieje wiatr
ociera się o nasze włosy
lubię gdy słuchasz mojego serca
tyle krwi
tyle w sobie mam
mój ból twój krzyk
uderza jak cios
już ciemno i wiem że blisko jest
szukam zagubiony znowu
raz jeden jeszcze
jeden pozwól powrócić
z chłodu ciemnych chmur
błyskiem nagłym mi bądź
spal

15 311 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!