Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen na cztery ręce

Wiem że gdzieś jest dom
W płaszcz z dzikiego wina
Wplatający białe policzki
W którym cienie okiennic
Nie rozmywają się nocą
I nikt nie zmyśla kołysanek
Tak jak wiatr za oknem
Kojący witraże Jej oczu

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!