Menu
Gildia Pióra na Patronite

21.08.15

Wiem, że gdy spojrzę za siebie,
Nie będę ponownie szczęśliwym.
Wiem, że nie będzie tam Ciebie,
Będę stał samotnie. Z cierpliwym
Wiatrem. Kompanem mej duszy.
Strachem. Co dziecko wzruszył,
Czystym uśmiechem umierającego,
Anioła...

15 090 wyświetleń
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!