Menu
Gildia Pióra na Patronite

To co czujesz ...

Wiem, że czujesz potrzebę
Przełamania nieśmiałości i okazania tego co czujesz...
Ja wiem czego pragniesz...
Wiec zrób to... intymnie i bezszelestnie
Tak by nikt nie usłyszał
Zamknij się ze mną w naszej miłości
i kochaj ... zapomnij w tym momencie o istniejącym świecie
Skup się na tej chwili
Tu wszystkie chwyty są dozwolone ...
Twoja nieśmiałość pęknie pod wpływem rozkoszy
i zapomnisz o zawstydzeniu
Nie robisz nic złego ... ty tylko kochasz
A z miłości kołyszesz ...

6726 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!