Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 9 March 2021

To(me)kaskady

wiem
zawsze już będziesz
w każdym miejscu gdzie nasze ślady

wystarczy zamknąć oczy
i już mam cię pod skórą

czuję na policzku
jak czerwienisz usta
tętniąc w żyłach

lubisz brać mnie za rękę
i splatać nasze palce
w ten niepowtarzalny i tajemniczy węzeł

w taki sposób tylko miłość dotyka

08.11.2012 r

83 960 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących