Menu
Gildia Pióra na Patronite

Postój, posłuchaj

Wiem. W sumie to nie jest takie trudne.
Wystarczy skręcić później. O sekundę.
Czy to różnica? Odpowiem Ci - owszem.
Zobaczysz, gdy tylko tam dotrzesz.
Poczujesz. Usłyszysz. Przenikniesz,
Przez problemy. Słońce Cię rozpromieni
I jeszcze obejrzyj się nim znikniesz,
Świat marzeń, w ów zwykły przemieni,
Się znów.

15 090 wyświetleń
243 teksty
3 obserwujących
  • ZamoY

    19 October 2015, 11:14

    cynamon. - To ja dziękuję za Twój czas!