Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiem
on osunął mi się na ramiona
przeciekł przez palce
cisza była głośniejsza niż ból
jarzący się metalicznym blaskiem
w bezgwiezdną zimną noc
nie miałam sił

wiem
tam był tylko smętny i niepewny
śpiew
słowa gasły w nim

a litość rodziła się w mozolnej prawdzie
bezwładnie
i nie było jej nocą
w moim śnie

drżeniem przechodził cień
w martwą rozpacz

wiem
chciałam by został

http://www.youtube.com/watch?v=uESRUaltM90

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!