Menu
Gildia Pióra na Patronite

idąc

wiem
jesteś gdzieś
czekałem na znak
długo
nagle przeszłaś obok
został zapach
dłonie zaciśnięte
oczy rozwarte nadzieją

potrzebna Jesteś jak tlen

2547 wyświetleń
22 teksty
4 obserwujących