Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielka Dama

W romantycznej bieli,
leży Dama w pościeli.
Myśli i uśmiecha się w duchu,
szepcze mój ty łakomczuchu.
Nasycić się mną nie możesz wcale,
chociaż moje menu układasz doskonale.
Potraw jest w nim bez liku,
a Ja myślę o twym befsztyku,
pikantnych przyprawach.
wykwintnych deserach i obawach.
Chociaż tak smacznie dla mnie gotujesz,
to wiem ,że już nic do mnie czujesz.

2405 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!