Menu
Gildia Pióra na Patronite

na koniec

Cisza jak w noc - nieustannie rani
Tysiące myśli w ogniu je spalę..
wiele się stało nie ma nas już...
wybacz, że zadaje ostateczny ból.
tyle w nas jest niewyjaśnionych spraw,
tak musi być to los tak chciał.
nie potrzeba mi słów, nie potrzeba łez..
słońce już zaszło, zmieniło się w deszcz.
Cały świat zamilkł, zatrzasnął drzwi,
Zostałam ja, zostałeś Ty

9918 wyświetleń
140 tekstów
12 obserwujących
  • innocentryczna

    15 January 2013, 15:50

    będzi może niebawem coś;)

  • zugimihau

    15 January 2013, 00:18

    więcej poproszę;)