Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mom-en(d)

Wiele zaczynam
I na tym koniec
I to się nie kończy
Zbieram doświadczenia
Ale do rzeczy..
Skupię się
I będę wygrana
Gdyż przestanę dawać
Kosztem siebie

276 118 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!