Menu
Gildia Pióra na Patronite

38#

Wiele przeszło
minęły godziny i lata
minęło życie, rzeczywistość
ale coś nabrało barw
był to jedyny punkt na niebie
prawda
która nie rozmyła się.

Nicość i ciemność wciąż idą ze mną tunelem
życie wydaje się nie do przejedzenia
jest gorzkie
ale smak zwycięstwa
pozostawia po sobie zmarszczkę na twarzy.

16 264 wyświetlenia
227 tekstów
10 obserwujących
  • Naja

    2 June 2023, 18:54

    Tak. Żeby zwyciężyć trzeba powalczyć.