Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiele imion

Wiele jest rodzajów miłości.
Każdy z nich nosi inne imię.
Nieraz smutne, wątłe i owiane samotnościa, lecz niech nigdy Cię to nie zmyli.
Umiem kochać przysięgam...
Daże jednego Pana uczuciem i jestem tego pewna.
Bardziej niż czegokolwiek.
To moja przystań, to deszcz wspomnień...

On swą aurą mnie urzeka.
Swoim pięknem i urokiem.
Oczy błyszczą jak dwa onyksy, chłonące cudnie blask księżyca.
Kiedy promień słońca muśnie jego skórę ona jeszcze bardziej mnie zachwyca...
Czasem płaczę, często tęsknię. Brak jego obecności mnie dotyka...znów tęsknie...
To wciąż trwa i trwać zamierza.
Wracasz już ?
Nie mogę się doczekać !!!

Niechaj na mym policzku spłyną łzy...
Łzy wzruszenia, że to Ty.

Miłość wiele imion ma, jedną z nich jest wyjątkowa ma.

55 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących