Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twarzą w twarz

wiele ich zrodzono
policz te zgaszone

gdy kontakt zanika
rażone słońcem
wyją do księżyca

płynie myślotok
nie wychodząc za

nie dźwięczy jak powinna
choć mają na językach

gdy nie zna łącznika
ciało zostaje domysłem

podejmij ryzyko
twarzą w twarz

porozmawiaj
i zapal się na nowo

25 988 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Smurf007

    5 March 2016, 10:19

    :)

  • Papużka

    5 March 2016, 10:11

    O kurczaki :) większe niż myślałam. Optymizm zdarza mi się, a to już coś...

  • Smurf007

    5 March 2016, 09:42

    Oo świetne i znów optymizm :)

    p.s. bo ja wiem czy to niewielkie zaległości :P

  • krysta

    1 April 2015, 23:34

    potrafisz zatrzymać...piękny wiersz.
    pozdrawiam :)

  • Albert Jarus

    1 April 2015, 15:15

    och... czasami to wyzwanie

  • Malusia_035

    1 April 2015, 11:09

    Bardzo ładny :))

    Pozdrawiam :))