Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiele głosów do mnie mówi
Wiele osób otacza
A jednak…
Dostrzegam same cienie
I ta przenikliwą cisza
Już żadna chwila do siebie nie pasuje
Upadek serca noc szykuje
A dzień pałeczkę po niej przejmuje
Bez końca…
Zaglądam w przepaść
Pragnąc się w niej zanurzyć

http://www.youtube.com/watch?v=_69jrLQZoXo&list=PLdb5jWMr4aJjsTRZsx3NCaVeB0QjYTqux

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • Gosia86rtk

    7 May 2013, 00:15

    Dziękuję :) A utwór jest czarujący :) Również serdecznie pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.

  • krysta

    7 May 2013, 00:04

    Ładny wiersz i piękna piosenka Michała Bajora
    pozdrawiam :)