Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas pokaże...

Wiele błędów w życiu, lecz ten jeden bolał najbardziej.
Tak po prostu pozwoliła Ci odejść, choć walczyła w sobie uparcie.
Teraz chcesz to wszystko naprawić, ale jej serce przy innym stoi.
Powiedz, dlaczego ono nadal krwawi? Dlaczego to tak bardzo boli?
Przyjaźń nie uleczy ran, dobrze o tym wie,
Dlatego tak bardzo z Tobą być chce.
Więc dlaczego tak trudno zrobić pierwszy krok,
Gdy w głowie ma tylko Twój magiczny wzrok.
Dwie rzeczy są przeszkodą:
Cholerny strach... no i ON.
Wiesz jak ciężko jest zostawić kogoś dla innego?
Wiesz, bo to przykład z życia Twojego.
Lecz nie myśl, że ma Ci to za złe, kochanie,
Bo to co najpiękniejsze w głowie i w sercu zostanie.
Tęskni za Tobą każdego dnia,
Tak, jak kiedyś tęskniłam ja...
Poczekajcie jeszcze chwile, jeszcze trochę, a spełni się największe marzenie
I wasze serca będą przy sobie już na zawsze, jak w niebie.
Wierzy w to, że znów będziecie razem.
Kocha Cię...
Co dalej?
Czas pokaże...

369 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!