Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wibracje

Większość część dnia spędza mi z powiek troska. By nie musieć udowadniać czym dla mnie jest spółgłoska. W trakcie usuwa się pod palcami pióro wprawiając w ruch kartkę zapełniam teksturą niczym malarz płótno ,jak mi to wychodzi oceni sam pergamin.Ponad wszystkimi ponad cennzura ,chcę wykazać jedno. Świat czarną jest dziurą. Bo choć ponuro i groteskowo wssysa powoli wszystkich miarowo gdy w wibracje wpadniesz osuniesz się poziomo .Większość część dnia spędza mi z powiek troska by zamiast ogółu liczyła się jednostka.Co za tym idzie w wibracje wprawiam pióro by już nie musieć patrzeć jak bezcelowo inni pod plaszcz życia chowając ze strachu się kuląc..Większość dnia spędza mi z powiek troska ,by życie me nie bylo tak puste jak pustostan..

486 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!