Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka o echu

Wieki mnie tu nie było, może teraz znów będę.
...

jestem tylko echem
tamtego krzyku
któregoś dnia
niepostrzeżenie
przebrzmię
i pozostanę tylko
echa wspomnieniem

3824 wyświetlenia
84 teksty
8 obserwujących
  • carpe_noctem

    11 May 2020, 20:30

    zatopiony.wrak. A czemu by nie echo? ;)
    Pozdrawiam,
    C.N.

  • zatopiony.wrak.

    11 May 2020, 18:38

    Echo_?