Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak ja dla ciebie

wiedziałem że są anioły
kochane
i serdeczne

oj
jaki świat jest piękny
u boku ciebie

przyszłaś
nie pytam z skąd
ważne że jesteś
kiedyś może zdradzisz
swoją tajemnicę
i więcej coś powiesz
o sobie

bez wymuszania
co ma się rozwiązać
to się rozwiąże
i po tym się pozna anioła

jak ty dla mnie
tak ja dla ciebie

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!