Menu
Gildia Pióra na Patronite

H₂O

Wiedziała, że to nie tak,
wżdy pierwszy musi być znak,

Ale wciąż czuła muśnięcia jego ,
nie było w tym nic magicznego

Dla niej azaliż cudem się zwało, bo
spojrzeń takich na świecie jest mało.

Prądy i burze, sztormy i fale
a ona wciąż z tego wychodzi cale.

Powinna była odwrócić głowę
i popatrzeć w zupełnie przeciwną stronę;

Jednak gdy myśl jej ta w głowie zakiełkowała,
nie potrafiła oddychać, tak bardzo się bała.

Czy samotności ? Nie, braku miłości..

Wciąż rozmyślała, trzęsła się cała
w twarz sobie spojrzeć zachciała,
I zrozumiała...

Oddychać bez niego już nie umiała.

On dla niej tlenem, dla niego ona,
jednak ta droga zawsze jest stroma...

Wżdy kiedy miłość przychodzi,
ktoś drugi czeka by tobie zaszkodzić...

6202 wyświetlenia
70 tekstów
4 obserwujących
  • zaczarowana.

    4 August 2013, 00:04

    No widzisz to chyba ja w tym przypadku wyszłam na zbyt dosłowną. A zespołu nie znałam do teraz. Piosenka pasuje..

  • M44G

    4 August 2013, 00:01

    Nie to po prostu Pidżama Porno - Stąpając Po Niepewnym Gruncie takie tam nawiązanie do tego LODU.

  • zaczarowana.

    3 August 2013, 23:59

    Chimeryk ?
    Piosenka, przepaść na 100% zaryzykuję, 99%.

  • M44G

    3 August 2013, 23:56

    Nie do końca lecz zgadzam się z Tobą w 100% a NAWET w 28%.

    http://www.youtube.com/watch?v=4lAuvjrrhdQ

    Video 4lAuvjrrhdQ
  • zaczarowana.

    3 August 2013, 23:55

    Nie, nie po prostu nie lubię nie wiedzieć po jakim lodzie stąpam jeśli rozumiesz co mam na myśli.

  • M44G

    3 August 2013, 23:54

    Nie chciałem być obciążeniem dla Twej duszy. No nic pójdę już spać, bo sen ja drugie życie które opowiada nam to pierwsze.

  • zaczarowana.

    3 August 2013, 23:51

    I od razu człowiekowi lżej na duszy. Gaba z tej drugiej strony.

  • M44G

    3 August 2013, 23:49

    Etam tajemniczy od razu. Michał jestem .

  • zaczarowana.

    3 August 2013, 23:48

    Miłych snów tajemniczy Marianie M44G.

  • M44G

    3 August 2013, 23:47

    Miłych snów Droga Zaczarowana Czarownico.