Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kowalskich chwiejnik emocjonaly

Więdniemy na tapczanie
jak tulipany oblizujące
spieczone usta flakonu
w kolorze niebieskim

Próbujemy namaścić nasze
potrzeby kulinarne
seksualne
i rekreacyjne
serialami bez końca

Tak naprawdę to wielkie nic
plącze się między nogami
i twoje uchylone drzwi
ze śluzem
na klamce
wytartych wspomnieniami...

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • sprajtka

    5 February 2020, 20:57

    Podoba mi się fragment o flak-o-nie:)