Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczory smutne są jak świty
przez całe życie będziesz bita
mój anioł stróż poszedł do domu
znów szary dzień
świty smutne jak wieczory
krew z nosa cieknie
jestem chora
nikt nie odbiera telefonu
nawet głosu cień
historia się skończyła
kto będzie mnie przytulał
dziesiejszej nocy
a może jutro ...wszystkie kwiaty zakwitną
w innym pokoju.

https://www.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!