Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobra Noc

wieczory się lenią
nie chcą przeminąć
piszę list
noc się zaczyna
wieczna noc
to już czas
napiszę ostatnią
linijkę
i po cichu
do Boga
pójdę spać

5921 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących
  • piórem2

    16 July 2018, 17:43

    Co???

  • Cris

    21 October 2017, 19:09

    Tajemniczo, zakleiłaś kopertę.
    Pozdrawiam uśmiech :) i fiszkę zostawiam

  • piórem2

    20 October 2017, 11:44

    ładne słowa, choć niezrozumiałe

  • RozaR

    19 October 2017, 20:26

    Tak zaraz - może kawę ?