Menu
Gildia Pióra na Patronite

chcę więcej

wieczory pachną chłodem
za późno na ogniska
na zapatrzenie w ogień
skąd ulatuje iskra

wczoraj się widzieliśmy
dziś bardziej tęsknię
blisko siebie byliśmy
było tak pięknie

czy pamiętasz jak szliśmy
oczy namiętnie
pośród deszczu i liści
szukały więcej

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!