Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczorna Jesień

Teksty z obrazami - Wieczorna Jesień - Sol 8
Wieczorna Jesień - Sol 8

Wieczorna jesień
w złotym listowiu
cichym szeptań opowiada
o barwie miłości
o uśmiechu i tańcu.

W kominku skrzy
się czerwony płomień.

Koc na kolanach
smak wina
i fantazja która sprawia
że każda chwila
staje się magiczna.

Płynący zapach kawy
i ziół z piernika.

Gdy odchodzisz wieczorem
w świat książek
które zapowiadają
udany wieczór

a świece już gasną
mówię ci dobranoc
Kochanie moje 🤍

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!