Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddani...

Wieczorną ciszą
skrzydlate uczucia
niosą parę zakochanych
tulących się na ławce
oni malują swój świat
sobie oddani
nie wiedzą czym może
obdarzyć ich los
to chwile szczęścia
splecione dłonie pocałunki
może to miłość ?
nowy początek we dwoje
aby znosić razem życia trudy i znoje

Anna Grzywna

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!