Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie brak nam miłości, brakuje nam odwagi

wieczorami bez blasku księżyca
siedzimy naprzeciwko siebie

nie mam nic przeciwko temu
byś z ramion moich zdjęła
ciężar dnia
i stal hartowała w nerwach

-------------
ważnym jest, by pozostać
wzajemnie samotnym
-------------
bo czy nie najlepiej
mierzy się wzrokiem
w cztery oczy?

11 126 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!