Menu
Gildia Pióra na Patronite

Istotność

wieczór piątkowy
wyrazy litery
wyciekają mi z głowy

to przez bariery
z którymi się zderzyłem

tak wiele miałem zmienić
siebie oszpeciłem
prędkością i zastojem

mój umysł jest pokojem
po eksplozji chaosu

darem losu
są istoty
nanoszące pył złoty
na serce
i psychiki ściany

pragnę budować

być
odbudowany

4542 wyświetlenia
89 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!