Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczór naklęty

Artur S.

Artur S.

Wieczór mija a życie przemija.
Dzień nastaje i się człowiek bać przestaję,
Ciemność wieczoru przykrywa jasność i staję się głucha ciemność, bojaźliwa oraz nieustępliwa.
Wieczór romantyczny i nawet egzotyczny bo tajemnic więcej niż nie jeden skrypt ma.
Dla jednych wieczór strachliwy a dla innych
urokliwy i co byś nie zrobił każdy z osobna będzie wieczór po swojemu traktować.
Wieczór jest i będzie i czy się go boisz czy też nie to musisz nauczyć się z nim żyć.

330 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!