Menu
Gildia Pióra na Patronite

Klątwa samobójstw

Wieczny odpoczynek racz im dać Panie...
A Nam tu na ziemii skróć w bólu trwanie.
Z ósemki już szóstka została,
Jak długo ta "klątwa" będzie trwała?
Nie boje się odejść bo wiem, że tam czekacie.
Pierwszy bracie , drugi bracie...
Dlaczego pomóc sobie nie daliście?
Poszliście, nic nie zostawiliście.
Żyć przecież mogliście!
Dla Nas ból w sercu , dla mamy dodatkowa trwoga.
Przez to wszystko przestaje wierzyć w Boga.
Tak bardzo kocham, i tęsknię niesamowicie
Myślę o zmierzchu, w nocy i o świcie.

3279 wyświetleń
44 teksty
4 obserwujących
  • 8 November 2018, 18:03

    Smutne jest, kiedy człowiek się poddaje, dopiero wtedy przegrywa...
    Miłego wieczoru.

  • fyrfle

    8 November 2018, 17:13

    Wieczny odpoczynek racz im dać Panie.