Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukryta prawda

Wiecznym cierpieniem niedosyt.
Brak serca bliskiego, wołanie o pomoc!
Rozpaczliwy, niemy krzyk życia bezsensem.
Zabójcza śmierć marzeń.

Utrata wiary w miłość.
Samotność przekreśla wszystko!
Zabija z premedytacją powoli.
Pustoszy wnętrze ludzkich istnień.

Kiedy ktoś płacze i jest porzucony.
Skazany na zapomnienie w tłumie.
Trudno jest zbiec skutecznie.
Przed tym co jest na bieżąco zapisane.

93 719 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!