Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

' wiecznie
w zamknięciu,
gdy Ty - śniłeś,
o ucieczce,
przemierzając halucynacje wnikliwie
w huraganie latawca
oplatasz (nie)moc
w pogoni za światłem
dotykasz oddech
- w niebezpiecznej nagiej* szczelinie...

06.09.2022

9519 wyświetleń
64 teksty
26 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!