Menu
Gildia Pióra na Patronite

więcej sprzętu niż talentu
nudności w aucie podczas zakrętu
kolejne życiowe wyzwania
koszula spalona w trakcie prasowania
nowy mop wileda i zmywarka beko
płyn do szyb i naczyń oczywiście eko
dbam o planete jak sprzątam toaletę
dwa razy dzienie szoruje kuwetę
mycie lustra to dla mnie poezja
zacieki na szybach są jak herezja
irobot rumba w salonie driftuje
a ja gąbeczką fugę szoruje

2069 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
  • Irracja

    7 June 2023, 00:15

    ... jak jest dla kogo...