Menu
Gildia Pióra na Patronite

Doceń

Więcej radości, a mniej smutku
śmiej się zawsze do rozpuku.
Gdyby się działo nie wiadomo co,
zawsze myśl pozytywnie na sto.

Masz pracę, dom, miłość,
masz jedzenie, ubranie i pieniądz,
więc nie daj się temu co jest złe,
bo będzie jeszcze pięknie, wiesz?

*For Bear*

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!