Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Razem być "

Więcej nic...?
W jednej myśli
Serc zespoleniu
Porozumieniu dusz
Jedności ciał...
Jak chciał Pan
Tylko razem Być
Jak długo jeszcze
Ja i Ty
Dwoma światami
Kroczyć będziemy?
Jak długo jeszcze
W galaktykach zagubieni
Błądzić będziemy?
Szczęścia szukając
O gwiazdy się potykając
W blasku wierszy
Drogami muzyki
Robiąc uniki
By razem Być
I więcej nic

281 012 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!