Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapomnienie

więc cicho
zamknijmy te drzwi
za nimi
tylko mrok
nie pytaj
jak było gdy ...
to za nami
za drzwiami
z których klucz
rzucimy do rzeki
by nie otwarł ich już
nikt ...

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • RozaR

    16 September 2014, 21:30

    Nie można
    Nie da się
    -Pozostanie cień.