Menu
Gildia Pióra na Patronite

Więc znajdź mnie w tunelu czasoprzestrzennym
Żebym mógł być u Twego boku
Moja cholerna pamięć wariuje
Prawda jest taka, że nie jestem pewien
Jeśli w końcu to zrobimy
Nie będę w stanie nawet sobie zaufać
Czasami się złoszczę
A czasami jestem totalnie sparaliżowany
Chcę tylko oddać to wszystko co mam
Poprzez korytarze czasu
Nie pamiętasz
Więc muszę coś wymyślić
Kiedyś miałem to wszystko
Dopóki nie straciłem kontroli

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!