Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Więc jestem tu z tobą
Nocami przywdziewam łzawe perły
Tęsknię
Do nieznanego
Mam czyste sumienie
Niczego nie zmienię

Z miłości

12 268 wyświetleń
121 tekstów
12 obserwujących
  • Smi

    30 November 2022, 13:16

    Takie to trochę puste robić wszystko dla miłości.
    Pozdrawiam.

    • solus.amor

      30 November 2022, 14:39

      A może wystarczająco pełne?
      Również pozdrawiam :)

    • Smi

      30 November 2022, 14:41

      Dla niektórych zdecydowanie. Inni przynajmniej mają jakieś ambicje.

    • solus.amor

      1 December 2022, 11:12

      Czym jest ambicja w miłości w takim razie?