Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Widzisz, te wstęgi
Dotykasz delikatnie
Słońcem
Malowanych chwil

Łapiesz oddech
Pachnie oceanem
Zachwycony
Odchodzisz od sił

Na progu nocy
Przykucasz na chwilę
Dłońmi ciepłymi

Szukasz.

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
  • awatar

    12 September 2010, 00:12

    ładnie wodzisz zmysłami, pozdrawiam