Menu
Gildia Pióra na Patronite

jeszcze

widzialni-niewidzialni
życie przemija między palcami
cienie, połowy cieni
krążą

międzyludzkie spojrzenia
uwaga połowy sekundy
codzienny marsz znikąd donikąd

dopiero potem
kończy się podążanie
na razie
na chwilę

przez chwilę
żyjemy

12 127 wyświetleń
229 tekstów
6 obserwujących
  • Naja

    16 November 2013, 01:54

    Przez chwilę żyjemy. Szkoda, że często w smutku pogrążeni...
    Wymownie, ten smutek wyraziłaś :-)